Te huur in Languedoc-Roussillon - Villa Babbelien

Volledig vernieuwde airco!
VROEGBOEKKORTING OP VERHUURPERIODE : 10 %

verwarmd zwembad met automatisch rolluik

Vakantiewoning met verwarmd zwembad

Villa Babbelien was een gezinswoning met 3 slaapkamers, de garage werd gerenoveerd tot een 4de kamer met eigen sanitair.
Toen de woning enkele jaren geleden werd gekocht was er nog geen zwembad. Dit werd recent geplaatst en de veiligheidsnormen werden in acht genomen. De omgeving rond het zwembad is afsluitbaar zodat geen kind zomaar in het zwembad kan. Het rolluik op het zwembad zorgt er ook voor dat de kinderen er niet in kunnen vallen.

Huur van particulieren - Belgen in frankrijk.

Beoordeling:

Wij hebben enorm genoten van onze vakantie in Hérépian. Het huis was erg netjes. De airco zorgde voor de nodige verkoeling. Het zwembad was bijzonder schoon. Fijn dat er voldoende ligbedden zijn voorzien voor alle gasten. Op het terras konden we genieten van een prachtig zicht. In de buurt zijn er heel veel leuke activiteiten, pittoreske dorpjes en heel wat ongerepte natuur zoals de Gorges d'Heric, Olargues, Roquebrun... Het bezoek aan de 9 sluizen nabij Béziers en een wandeling tot het aquaduct van het Canal du Midi over de Orb zijn zeker een aanrader. Ook de wandeling bij de "Cirque Dolomitique" te Mourèze is supertof en brengt je door een prachtig stuk natuur. Onze week vakantie was een ideale mix tussen ontspanning en het verkennen van de supermooie omgeving! Wij maken alvast reclame in onze familie en vriendenkring!

Steven en Sofie - 2020
Meer beoordelingen
foto van Villa Babbelien ontspannen in la douce France, met een hapje en een drankje
NL - FR - DE - EN
Een kaartje waar Hérépian ligt in Frankrijk