Te huur in Languedoc-Roussillon - Villa Babbelien

VROEGBOEKKORTING OP VERHUURPERIODE 10 %

verwarmd zwembad met automatisch rolluik

Vakantiewoning met verwarmd zwembad

Villa Babbelien was een gezinswoning met 3 slaapkamers, de garage werd gerenoveerd tot een 4de kamer met eigen sanitair.
Toen de woning enkele jaren geleden werd gekocht was er nog geen zwembad. Dit werd recent geplaatst en de veiligheidsnormen werden in acht genomen. De omgeving rond het zwembad is afsluitbaar zodat geen kind zomaar in het zwembad kan. Het rolluik op het zwembad zorgt er ook voor dat de kinderen er niet in kunnen vallen.

Huur van particulieren - Belgen in frankrijk.

Beoordeling:

"Villa Babbelien" zal voor onze familie steeds een schitterende herinnering blijven waar we vooral genoten van het aangenaam comfort en de zalige rust. Het zwembad en de schitterende omgeving zijn ronduit onvergetelijk! Bovendien is de villa ideaal gelegen in een omgeving waar je de natuur intens kan proeven maar tegelijkertijd ben je zo aan de zee, met alle mogelijkheden. Toen we de beschrijving op de website lazen, dachten we dat het een beetje al te rooskleurig werd voorgesteld. Het tegendeel is echter waar... villa Babbelien was echt boven de verwachting!! De villa is zeer netjes en vooral met veel zin voor stijl en goede smaak ingericht. Dit is voor een vakantievilla toch vrij uniek, denken wij. Kortom, iedereen van de familie was bijzonder opgetogen. La douce France met vlaams comfort!!!

Miel Celis
Meer beoordelingen
foto van Villa Babbelien ontspannen in la douce France, met een hapje en een drankje
NL - FR - DE - EN
Een kaartje waar Hérépian ligt in Frankrijk