Te huur in Languedoc-Roussillon - Villa Babbelien

Volledig vernieuwde airco!

verwarmd zwembad met automatisch rolluik

Vakantiewoning met verwarmd zwembad

Villa Babbelien was een gezinswoning met 3 slaapkamers, de garage werd gerenoveerd tot een 4de kamer met eigen sanitair.
Toen de woning enkele jaren geleden werd gekocht was er nog geen zwembad. Dit werd recent geplaatst en de veiligheidsnormen werden in acht genomen. De omgeving rond het zwembad is afsluitbaar zodat geen kind zomaar in het zwembad kan. Het rolluik op het zwembad zorgt er ook voor dat de kinderen er niet in kunnen vallen.

Huur van particulieren - Belgen in frankrijk.

Beoordeling:

Ieder jaar is het spannend en zijn we nieuwsgierig naar " Villa Babbelien " om te vertrekken van België naar Frankrijk. 

Het was al genieten bij het rijden naar daar. De mooie streek, de brug van Millau, Clermont Ferrand enz.

Na een lange rit en nieuwsgierig naar de Villa Babbelien! Was het zover: De vakantie kon beginnen!

In de auto stel je altijd de vraag: “ Hoe zal het huis, de slaapkamers, de badkamers, de streek, het zwembad.... eruit zien!”

Je ziet alles mooi op foto. Maar de foto’s spreken echt voor zich. We kwamen in een villa met zoveel mooie hoekjes, gezellig, net, groot, mooie comfortabele slaapkamers,….

Een buitentoilet en douche zijn echt top.
Het was verbazend mooi " Villa Babbelien " om er te genieten van het Franse leven, Vive la France te mogen ontdekken.

Het was één van onze toppers van al de huizen die we gehuurd hebben in de voorbije jaren.

Een warme zomer was het alvast. Genieten, tot rust komen, een glaasje wijn proeven van een streekboer, de streek verkennen in en rond Hérépian.

Veel stond er op ons TO DO lijstje. We hebben vele dingen kunnen afvinken. Maar niet alles. De streek heeft nog veel meer te bieden. 

De warme zomer gaf ons de kans om echt te genieten van het verfrissende, mooie zwembad.

Een loopje naar het buitentoilet was een geluk. Niet naar binnen moeten om even een bezoek te brengen aan het kleinste kamertje van het huis.  Gewoon om de hoek buiten. Je even afspoelen in de buitendouche na een fietstocht! Heerlijk!

Het huis was top. De airco was een must bij deze warme zomer. 

Het terras waar we veel vertoefden met een glaasje wijn van een streekboer, gezellig samen zitten, het uitzicht, een top terras om gezellig samen te eten, te genieten. En belangrijk: Dicht bij de keuken!
De slaapkamers waren zeer ruim en we hadden voldoende bergruimte. Wat ook rust gaf bij het slapengaan. Alles mooi, netjes in de kasten.
We hadden er een echt thuisgevoel.

De uitstappen naar de dorpjes Pézenas, Roquebrun, Béziers waren echt een aanrader.
Pézenas heeft ons hart gestolen. Gezellig, veel leuke winkeltjes, leuke restaurants en er de Franse sfeer opsnuiven. Echt een mooi Frans stadje. 
Het strand was een groot avontuur. We hadden de pech dat er heel veel wind was.

We gingen bijna als zandmannetjes naar huis. 
De parasol gaf ons gelukkig beschutting en we hadden toch een gezellige, zanderige namiddag. De zee, het water was een verfrissing voor klein en groot. 
We ontdekten in de streek een leuk restaurant " Chateau de Lunas ".

Waarom er niet eens naartoe gaan! Wat we ook deden. En we mogen zeggen: “ Lekker, gezellig, een kunst op je bord! Gewoon gaan en zelf ontdekken hoe lekker het er is."
De wijnboertjes stonden op verschillende hoeken en langs de straat.
We hebben hele lekkere wijn geproefd bij een zeer jonge wijnboer. De jonge kerel Jérome R. die met hart en ziel kon vertellen over zijn heerlijke wijnnen. Met name : Chateau Haut Lignières in Faugeres.

Een rode wijn had er een parfum om U tegen te zeggen. 
Gewoon! We hebben met de familie genoten van een toffe, warme, zonnige, fantastische vakantie in Villa Babbelien.
Een aanrader om  er op vakantie te gaan. En voor ons een nog een “ KEER EN KEER WERE ! “

Het kriebelt echt om nog eens te vertoeven in Villa Babbelien. We hebben nog niet alle leuke hoekjes gezien in de streek rond Hérépian.

Guido dank om ….
De contacten met jou waren vlot, correct en open. De babbeltjes, je verhalen over de streek als we je belden. We merkten dat je hart in Hérépian ligt. Hoe je erover vertelde, alles beleefde, omschreef. Gewoon een must om er te verblijven en de streek te verkennen.
Je gaf ons echt een gevoel van warmte, genegenheid en vertrouwen om te mogen vertoeven in jullie huis en de streek ontdekken. Dank!

Vele lieve groeten

Annyta en Orel Laseur – Rootsaert Jacco en Katrien Dijkstra – Laseur, Laura en Martijn Pascal en Karolien Laseur – Van Marcke
Meer beoordelingen
foto van Villa Babbelien ontspannen in la douce France, met een hapje en een drankje
NL - FR - DE - EN
Een kaartje waar Hérépian ligt in Frankrijk