Te huur in Languedoc-Roussillon - Villa Babbelien

Week 09/07/22 - 16/07/22 huurprijs 1495 € ipv 1795 €

verwarmd zwembad met automatisch rolluik

Vakantiewoning met verwarmd zwembad

Villa Babbelien was een gezinswoning met 3 slaapkamers, de garage werd gerenoveerd tot een 4de kamer met eigen sanitair.
Toen de woning enkele jaren geleden werd gekocht was er nog geen zwembad. Dit werd recent geplaatst en de veiligheidsnormen werden in acht genomen. De omgeving rond het zwembad is afsluitbaar zodat geen kind zomaar in het zwembad kan. Het rolluik op het zwembad zorgt er ook voor dat de kinderen er niet in kunnen vallen.

Huur van particulieren - Belgen in frankrijk.

Beoordeling:

Aan de fam. Mortier,

Vorig jaar verbleven we in juni voor een weekje in villa Babbelien. Véél te kort zo bleek.

Een attente verwelkoming met een flesje wijn, kraaknette villa, prachtig verwarmd zwembad, een heerlijke omgeving én een stralende zon.

Een heel rustige ligging maar toch dichtbij het dorp en intermarché, waar je alles kan kopen , altijd aanlevering van verse vis.

Daarom besloten we dit jaar terug te gaan maar dan voor 2 weken. De terrassen en zwembad werden vernieuwd, ideaal met kleine kinderen omdat het zwembad en ballustrade aan het boventerras zeer goed beveiligd zijn! Het ganse terrein is trouwens volledig afgemaakt.

We genoten weer met volle teugen onder de zuiderse zon en de kinderen van 3 vragen nu al wanneer we terug gaan naar dat leuke zwembad.

Eén ding staat vast: jullie mogen ons zeker nog verwelkomen.

En zeer tevreden familie

Van Parys
Meer beoordelingen
foto van Villa Babbelien ontspannen in la douce France, met een hapje en een drankje
NL - FR - DE - EN
Een kaartje waar Hérépian ligt in Frankrijk