Te huur in Languedoc-Roussillon - Villa Babeline

Zin in vakantie in een corona arme regio? Het kan nog vanaf 5 september!

verwarmd zwembad met automatisch rolluik

Vakantiewoning met verwarmd zwembad

Villa Babeline was een gezinswoning met 3 slaapkamers, de garage werd gerenoveerd tot een 4de kamer met eigen sanitair.
Toen de woning enkele jaren geleden werd gekocht was er ook nog geen zwembad. Ook dit is dus recent geplaatst en de veiligheidsnormen zijn toen in acht genomen. De omgeving rond het zwembad is afsluitbaar zodat geen kind zomaar in de omgeving kan komen. Het rolluik op het zwembad zorgt er ook voor dat de kinderen er niet in kunnen vallen.

Huur van particulieren - belgen in frankrijk.

Beoordeling:

Wij hebben in Villa Babeline een prachttijd achter de rug.  Schone locatie, zeer rustig gelegen, alle mogelijk denkbare comfort, een zeer goed onderhouden zwembad met alle comfort rondom, ..., en zeker niet te vergeten een heel vriendelijke 'kuismadam'!Wij, zowel de 4 jongeren als wijzelf, hebben zodanig genoten van de plaatselijke 'geneugtes' dat we zo goed als niets van de omgeving van het dorpje hebben meegepikt. Gewoon zalig genieten van Babeline en zijn uitstraling.  Onze batterijen waren echt wel goed opgeladen na dit weekje 'zalige vakantie'!Kortom, dit is voor herhaling vatbaar, zeker weten!
Dit is een aanrader voor mensen op zoek naar 'comfortabele rust'.  Ge moogt gerust zijn dat wij er reclame voor zullen maken...
Nogmaals bedankt voor 'de eenvoudige, gemakkelijke en correcte ver- en afwerking' van de reservatie. 

J. Vercruysse
Meer beoordelingen
foto van villa babeline ontspannen in la douce France, met een hapje en een drankje
NL - FR - DE - EN
Een kaartje waar Hérépian ligt in Frankrijk