Te huur in Languedoc-Roussillon - Villa Babeline

Na contact met de franse ambassade gaat de grens met Frankrijk open op 15/06/20.

verwarmd zwembad met automatisch rolluik

Vakantiewoning met verwarmd zwembad

Villa Babeline was een gezinswoning met 3 slaapkamers, de garage werd gerenoveerd tot een 4de kamer met eigen sanitair.
Toen de woning enkele jaren geleden werd gekocht was er ook nog geen zwembad. Ook dit is dus recent geplaatst en de veiligheidsnormen zijn toen in acht genomen. De omgeving rond het zwembad is afsluitbaar zodat geen kind zomaar in de omgeving kan komen. Het rolluik op het zwembad zorgt er ook voor dat de kinderen er niet in kunnen vallen.

Huur van particulieren - belgen in frankrijk.

Beoordeling:

Beste,

Zalig, we gingen terug met onze vrienden naar Villa Babeline. Dit deden we ook 2 jaar geleden. En het was net als toen weer een fantastastiche vakantie, héél warm maar met de airco geen probleem! En overdag of na een uistap genieten à het zwembad. Uitstapjes kan je hier ook eindeloos maken. Heel plezant vonden we ook dat je hier km's ver kan fietsen langs een oude treinbedding (vlak) zonder ook maar één auto tegen te komen.

De villa is ook héél rustig gelegen, je kan wel te voet naar het dorp, en het grootwarenhuis is ook niet ver. Wij gaan hier bvb. 's avonds regelmatig eens wandelen en een pintje pakken bij de locals. 

We vinden het ook fijn dat er een map aanwezig is met belangrijke info en de vele uitstappen dat je in de buurt kan maken!

Nog een pluspunt :de villa voor 8 personen heeft  zeker het comfort voor 8 personen, zo heeft bvb. iedereen  een ligbed én stoel aan het zwembad.

Kortom: voor ons was het weer een héééééél prettige vakantie!!!!!!

Wij komen zeker nog terug.

Jan & Co
Meer beoordelingen
foto van villa babeline ontspannen in la douce France, met een hapje en een drankje
NL - FR - DE - EN
Een kaartje waar Hérépian ligt in Frankrijk