Over Ons - Villa Babbelien

MOOIE KORTING OP BOEKINGEN JULI 2024

We zochten een prakische woning, gelegen in een prachtige omgeving,

waar je tussen het krieken van de dag en het slapengaan verwend wordt door een gulle zon,

waar je kan genieten aan het zwembad, je laten verwennen in het nabije wellness, fietsentochen maken, wandelen, golfen, wijn proeven, zwemmen, kajakken, klimmen en kano varen of,…

waar je gewoon kan springen, lopen, ruiken, dansen, spelen, zingen, eten, drinken, slapen en dromen om de dag nadien verder te genieten,

waar de mensen je begroeten met een vriendelijke lach.

Dit alles vonden we na een zoektocht met onze familie in het rustig provençaals wijndorpje Hérépian aan de Orb in de Languedoc.

Deze vakantiewoning huren in Frankrijk in de Languedoc is ideaal om ongestoord en in alle rust te kunnen genieten van een zacht en warm klimaat.

Deze regio is de perfecte locatie om tot rust te komen tussen de prachtige wijngaarden en olijfbomen, aan één van de zandstranden, om gewoon mooie wandelingen te maken, te fietsen in de nabij gelegen mooie omgeving.

Daarnaast heeft deze streek ook bekende meren (Lac du Salagou ...), mooie gorges ( gorges d'Héric, gorges de Colombières...) met relatief onbekende kloven en ruige rotswanden waar het heerlijk is om te wanden, te zwemmen en klimmen.

Willen jullie daar ook eens van genieten, aarzel niet onze website verder te ontdekken!

NL - FR - DE - EN
Een kaartje waar Hérépian ligt in Frankrijk